Joe Biden pengohet sërish në shkallët e avionit

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 13:32

Joe Biden pengohet sërish në shkallët e avionit

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 13:32

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, është penguar sërish duke ngjitur shkallët e avionit Air Force One.

Pasi deklaroi për mediat se demokratët dhe republikanët duhet të bëjnë më shumë për valën e krimit që ka përfshirë Amerikën, Biden iu drejtua avionit, ku u pengua në një nga shkallët e tij, por arriti të mbahej, duke shmangur rrëzimin.