KLGJ i propozon Metës dy emrat të tjerë për Gjykatën e Lartë

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 18:56
Dëbimi i çiftit egjiptian nga Shqipëria Gjykata e Lartë e dërgon çështjen në Administrative 1024x576

KLGJ i propozon Metës dy emrat të tjerë për Gjykatën e Lartë

Përditësuar më: 9/6/2022, ora 18:56

Këshilli i Lartë Gjyqësor i ka propozuar presidentit Ilir Meta dy emra të tjerë për të emëruar në Gjykatën e Lartë, për plotësimin e vendeve vakante.

Kështu, KLGJ ka çuar nga radhët e gjyqtarëve në Presidencë emrat e Margarita Buhalit dhe Enton Dhimitrit.

Pak ditë më parë, presidenti Meta dekretoi Sokol Ngresi në Gjykatën e Lartë duke e çuar në 13 numrin e gjyqtarëve në këtë Gjykatë kur duhen në total 19 anëtarë.