RENEA, operacion në Elbasan e Peqin, 10 të shoqëruar

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:12
RENEA 1280x720

RENEA, operacion në Elbasan e Peqin, 10 të shoqëruar

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:12

Forcat RENEA kanë vijuar operacionin Plumbi i Artë, duke ndaluar të paktën 10 persona këtë të enjte.

Mësohet se RENA ka zhvilluar kontrolle në Elbasan dhe Peqin.

Edhe pse ende jo e konfirmuar zyrtarisht, bëhet me dije se janë shoqëruar rreth 10 persona të dyshuar të përfshirë në aktivitete kriminale.