Detaje të reja, Shakira: Tradhtitë e Pique janë zbuluar nga një hetues privat

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 21:10

Detaje të reja, Shakira: Tradhtitë e Pique janë zbuluar nga një hetues privat

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 21:10

Detaje të reja kanë dalë në dritë në lidhje me dhënien fund të historisë mes Shakirës dhe Gerard Piqué. Ylli i popit dyshohet se kishte prova për marrëdhënien e ish-partnerit, pasi e kishte ndjekur nga një hetues privat, pikërisht sepse ajo kishte dyshime për sjelljen e pazakontë të Pique. Shakira do të zbulonte edhe disa mesazhe drejtuar të dashurës së tij: mes tyre do të ishte një ku ai e konsideronte atë si “zonjën e parë”.

Megjithatë, dashuria e re aktualisht është ende anonime. Edhe pse Pique ka refuzuar çdo përpjekje të Shakirës për të rregulluar lidhjen, marrëdhënia e tyre aktualisht është në një fazë delikate për kujdestarinë e fëmijëve. Javën e kaluar të dy kaluan disa ditë në Republikën Çeke me fëmijët për të shoqëruar Milanin e vogël të përfshirë në superkupën e bejsbollit nën 10 vjeç dhe Pique nuk ka ndërmend ta prishë këtë ekuilibër me publikimet publike për lidhjen e tij të re.