Romani më i mirë, çmimin e merr Namik Dokle

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 17:30
dokle 1280x720

Romani më i mirë, çmimin e merr Namik Dokle

Përditësuar më: 13/6/2022, ora 17:30

Namik Dokle nderohet me çmimin për romanin më të mirë në “Panairin e librit”.

Në ditën e pestë të tij është bërë ceremonia e ndarjes së çmimeve për letërsinë për fëmijë, përkthime, vepër kapitale.

Çmimin për romanin më të mirë të këtij edicioni, e ka marrë shkrimtari Namik Dokle për veprën “Kolerë në kohë të dashurisë”, ndërsa autori më i mirë i vitit është zgjedhur Shkumbin Gashi.

Në panair morën pjesë rreth 100 botues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe diaspora, me rreth 2 000 tituj të rinj.