I mbërritën rreth 4000 karta SIM angleze, procedohet për dy vepra penale

Përditësuar më: 14/6/2022, ora 11:16
20220508 221424 1024x768 1 960x720

I mbërritën rreth 4000 karta SIM angleze, procedohet për dy vepra penale

Përditësuar më: 14/6/2022, ora 11:16

Njësia për Hetimin e Krimit Kompjuterik në Policinë e Shtetit ka referuar materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, në ngarkim të shtetasit M. H., për veprat penale “Mashtrimi kompjuterik” dhe “Shitja e paautorizuar e kartave SIM”.

Sipas Policisë, në adresë të këtij personi, ka ardhur me postë, në Rinas, një pako me 3991 karta SIM angleze.