I vodhën 30 vite më parë, hajdutët e “ndershëm” rikthejnë kambanat e kishës

Përditësuar më: 16/6/2022, ora 12:49
kambana e kishes se shen thanasit 1280x720

I vodhën 30 vite më parë, hajdutët e “ndershëm” rikthejnë kambanat e kishës

Përditësuar më: 16/6/2022, ora 12:49

Të vjedhura 30 vite më parë, kambana e kishës së Shën Nikollës dhe ajo e Shën Mërisë së Gostivishtit janë kthyer nga hajdutët që iu desh 3 dekada që të ndërgjegjësohen.

Mësohet se të dyja kambanat janë lënë në mes të Kishës së Shën Thanasit, e cila po ndërtohet përgjatë rrugës së Rehovës.