Tensione në Kuvendin e Kosovës, veteranët e UÇK-së përplasen me policinë, snajperët mbi tarraca

Publikuar më: 16/6/2022, ora 10:21

Tensione në Kuvendin e Kosovës, veteranët e UÇK-së përplasen me policinë, snajperët mbi tarraca

Publikuar më: 16/6/2022, ora 10:21

Ish-luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, janë duke mbajtur këtë të enjte protestën e dytë, pasi nuk përfitojnë nga rritja e pagës minimale.

Protestuesit kanë thyer kordonin e policisë dhe janë futur brenda ambienteve të Kuvendit. Ndërkohë, policia ka përdorur edhe gaz lotsjellës.

Policia e Kosovës mobilizohet edhe me njësinë e snajperëve të cilët gjatë gjithë kohës do të vëzhgojnë protestën e organizuar nga veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.