Revista “Maxim” zgjedh femrën më seksi në botë

Publikuar më: 18/6/2022, ora 19:22

Revista “Maxim” zgjedh femrën më seksi në botë

Publikuar më: 18/6/2022, ora 19:22

Paige Spiranac është shpallur nga revista “Maxim” si femra më seksi në botë, për vitin 2022.

Golfistja amerikane tha: “Për mua, të jesh seksi do të thotë të kesh vetëbesim dhe të ndihesh mirë me veten”.

Spiranac është shumë e famshme në rrjetet sociale. Në Instagram, ajo ka rreth 3,5 milionë ndjekës.