Kryeministri Rama tregon kur do të hapet by-pass i Vlorës

Përditësuar më: 19/6/2022, ora 09:40
Screenshot 3 17

Kryeministri Rama tregon kur do të hapet by-pass i Vlorës

Përditësuar më: 19/6/2022, ora 09:40

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale një video nga by-pass i Vlorës, i cili tashmë është në përfundim e sipër.

Kreu i qeverisë, shkruan se ky aks rrugor do të hapet përfundimisht më 9 korrik, duke qenë i aksesueshëm për të gjithë turistët dhe banorët e zonës.

“Mirëmëngjesi, nga Bypass i Vlorës që do të hapet përfundimisht më 9 korrik, ju uroj një të diel të qetë”, shkruan Rama.