Zjarre dhe përmbytje – 31 Minuta

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:30

Zjarre dhe përmbytje – 31 Minuta

Publikuar më: 20/6/2022, ora 21:30

Faktorët klimatikë me një verë kryesisht të nxehtë dhe pozicioni gjeografik, ku lumenjtë vërshojnë nga malet drejt deteve, duke përshkuar zona të gjera të banuara e bëjnë Shqipërinë një shtet të ekspozuar ndaj fatkeqësive natyrore të përvitshme si zjarret apo përmbytjet.

Sfida për t’u përballur me to shtohet nga viti në vit, por a u përgjigjet dhe shteti në mënyrë proporcionale, me fonde, burime logjistike dhe njerëzore? Në këtë takim të “31 Minutave” në A2 CNN do gjeni përpjekjet tona për t’u dhënë përgjigje disa problematikave që lidhen me shkaqet dhe pasojat e fatkeqësive natyrore.