Beteja e pazakontë: krokodili kundër të moshuarit me tigan në dorë

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 13:36

Beteja e pazakontë: krokodili kundër të moshuarit me tigan në dorë

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 13:36

Një burrë australian ka guxuar të përballet me një krokodil të madh, duke pasur si armë vetëm një tigan.

Në video shihet se si i moshuari Kai Hansen godet me tigan në kokë krokodilin e gjatë 2,5 metra.

Pas dy goditjesh, krokodili zmbrapset dhe kthehet në ujë.