‘‘Mos harro kurrë’’, një libër mbi gjenocidin serb që nga viti 1844 e deri më 1999

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 16:42

‘‘Mos harro kurrë’’, një libër mbi gjenocidin serb që nga viti 1844 e deri më 1999

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 16:42

45 faqe në formatin e një libri xhepi, 45 faqe që rrëfejnë histori tronditëse të shqiptarëve të Kosovës kanë mbërritur edhe në Tiranë.

E kanë prezantuar vetë autorët e kësaj vepre që dëshmon fakte dhe me anë të imazheve gjenocidin serb ndaj shqiptarëve që nga viti 1844 e deri në vitin 1999.

Studiuesit e këtyre ngjarjeve të së kaluarës e vunë theksin në vrasjen e fëmijëve dhe përpjekjen Çlirimtare të Ushtrisë së Kosovës si dy nga themelet e  një historie që nuk duhet harruar.