Ninxhat e Afganistanit, udhëtarët e bllokuar dhe takimet e Papës

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 12:46

Ninxhat e Afganistanit, udhëtarët e bllokuar dhe takimet e Papës

Përditësuar më: 21/6/2022, ora 12:46