Nuk ka paqe për Britney Spears, babai e çon sërish në gjykatë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 12:59

Nuk ka paqe për Britney Spears, babai e çon sërish në gjykatë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 12:59

Babai i Britney Spears, Jamie Spears, kthehet në akuzë dhe sfidon “pretendimet e pambështetura” që ylli i popit përdori kundër tij për të kërkuar përfundimin e “kujdesit ligjor” të tij dhe, nëpërmjet avokatëve të tij, kërkon që vajza të kthehet në gjykatë për një çështje të re. depozitimi. Dhe kjo nuk është e gjitha. Zoti Spears gjithashtu kërkoi që Britney të përdorte pasurinë e saj për të paguar avokatët, të cilët po merren me shpërbërjen e konservatorit.

Ndër deklaratat me të cilat Britney akuzoi babanë e saj për “abuzimin e mbrojtjes” si në mediat sociale ashtu edhe në librin e saj autobiografik dhe të cilin Jamie Spears e përkufizon si “të pabazë”, ka nga ato që e kanë detyruar të marrë drogë dhe të mbajë një pajisje kontraceptive kundër vullnetit të saj. Jamie Spears, nga ana e tij, gjithmonë ka pohuar se ai ka vepruar në interesin më të mirë të vajzës së tij pas prishjes së saj psikologjike në 2007.

Avokati i Britney-t mohoi kërkesat e avokatëve të Jamie-t, ndërsa pranoi të drejtën e tij për të kundërshtuar pretendimet e vajzës dhe e quajti ftesën e tij për të dëshmuar si “një taktikë tjetër nga babai i yllit të popit për të bërë ngacmimin dhe frikësimin”.

Ekipi ligjor i Jamie e ka depozituar kërkesën shumë përpara seancës së caktuar për në 13 korrik dhe ka shumë gjasa që ajo të pranohet nga gjyqtarët. Britney më pas do të detyrohet të kthehet në gjykatë për t’u marrë përsëri në pyetje në lidhje me pretendimet e saj dhe për të sjellë prova mbështetëse.