36 vite nga goli më i bukur në histori

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 15:22

36 vite nga goli më i bukur në histori

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 15:22

52 metra vrapim, 12 prekje topi me të majtën dhe 44 hapa. 10,87 sekonda historike për të shënuar golin më të bukur në historinë e futbollit, që sot mbush plot 36 vite.

Diego Armando Maradona, më 22 qershor 1986, shënoi një gol kryevepër, që pasoi atë me “Dorën e Zotit”, për të eliminuar Anglinë nga Botërori i Meksikës.