Berisha krijon “Rezistencën Qytetare për Shqipërinë”

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 21:47

Berisha krijon “Rezistencën Qytetare për Shqipërinë”

Përditësuar më: 22/6/2022, ora 21:47

Lëvizja “Rezistencë Qytetare për Shqipërinë” është krijuar mbrëmjen e sotme në Tiranë nga takimi i ish-kryeministrit Sali Berisha me përfaqësues të Shoqërisë Civile.

Momentalisht për krijimin e kësaj lëvizje kanë hedhur firmën 56 persona, të cilën do të krijojnë edhe kalendarin e aktiviteteve.

“Rezistencë Qytetare për Shqipërinë

Unë angazhohem se do të mbroj dhe do të punoj për vlerat e kombit si shqiptar!

Unë angazhohem se do të mbroj me forcë vlerat e demokracisë dhe të shtetit të së drejtës!

Unë angazhohem se do të punoj për afrimin e Shqipërisë me Bashkimin Europian dhe vlerat e Perëndimit!

Unë zotohem se do të përmbush çdo sfidë që vendi im të jetë vend i lirë, në të cilin sundon ligji dhe vlerat më të mira të qytetare!

Zotohem, si intelektual dhe aktivist, se do të krijoj një Rezistencë Qytetare në mbrojtje të vlerave të sipërpërmendura!”, teksti i firmosur nga 56 persona.