Panik në Kampionatin Botëror, notarja humbet ndjenjat, përfundon në fund të pishinës

Publikuar më: 22/6/2022, ora 20:44

Panik në Kampionatin Botëror, notarja humbet ndjenjat, përfundon në fund të pishinës

Publikuar më: 22/6/2022, ora 20:44

Momente frikë janë përjetuar gjatë Kampionatit Botëror të Notit, që është duke u mbajtur në Budapest.

Notarja Anita Alvarez, në fund të performancës së saj, humbi ndjenjat dhe përfundoi në fund të pishinës. Trajnerja e saj ishte e para që u hodh në pishinë për ta nxjerrë nga uji. Për fat të mirë, asgjë me pasoja për notaren amerikane.

Kjo nuk ishte hera e parë që kjo notare kishte humbur ndjenjat gjatë performancës. Mediat shkruajnë se shkak mund të jetë bërë lodhja dhe stresi.