Asnjë gjurmë të 56-vjeçares nga Mifoli, kontrollohen pyjet dhe lumi Vjosë

Përditësuar më: 23/6/2022, ora 12:51
policiii 1280x720

Asnjë gjurmë të 56-vjeçares nga Mifoli, kontrollohen pyjet dhe lumi Vjosë

Përditësuar më: 23/6/2022, ora 12:51

Asnjë gjurmë nga 56-vjeçarja në inicialet L. K. që u largua nga banesa e saj në Mifol pasditen e 20 qershorit. Vijojnë kërkimet në ditën e tretë për gjetjen e personit e cila rezulton e zhdukur.

Kanë qenë banorët e zonës të cilët kanë kontrolluar pyllin dhe anën e lumenjve me varka private për gjetjen e personit.

Në datën 21, rreth orës 23:30, banorët e zonës kanë konstatuar rreth 1.5 kilometra larg banesës, anës lumit Vjosë, shapkat dhe shaminë, të cilat u verifikuan që ishin të personit të zhdukur.

Por pas kërkimit me palombarë, ditën e djeshme, nuk është gjetur trupi në lumë. Kontrolle janë bërë me drone nga ajri nga lumi dhe nga toka, por deri tani pa asnjë rezultat, ndërkohë që vijojnë kërkimet.