Del në treg parfumi i rrallë, për të gjithë ata që duan të vijnë erë… proshutë

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:14

Del në treg parfumi i rrallë, për të gjithë ata që duan të vijnë erë… proshutë

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:14

Një kompani amerikane ka nxjerrë në treg një parfum që mban aromë të pazakontë, atë të proshutës.

Wright N°100 është prodhuar për të festuar 100-vjetorin e kompanisë dhe kushton rreth 20 dollarë në faqen e internetit Wright100.com.

Parfumi është për të dyja gjinitë dhe është krijuar në bashkëpunim me Ann Gottlieb, e cila ka bërë edhe parfume për klientë si Britney Spears, Victoria’s Secret dhe Calvin Klein.

Përveç aromës së proshutës, parfumi ka edhe aromë molle dhe druri.