Shqipëria “shkrihet” nga vapa, por fushat e një fshati zbardhen nga breshri

Publikuar më: 30/6/2022, ora 20:58

Shqipëria “shkrihet” nga vapa, por fushat e një fshati zbardhen nga breshri

Publikuar më: 30/6/2022, ora 20:58

Ndërkohë që vendi vuan nga temperaturat e larta dhe thatësira, verilindja e Shqipërisë e pa veten të mbuluar nga breshri.

Në fshatin Rrëmbec të Maliqit, breshri ka shkaktuar dëme të mëdha në arat e mbjella.