Fotografitë më qesharake të Boris Johnson

Publikuar më: 8/7/2022, ora 22:15

Fotografitë më qesharake të Boris Johnson

Publikuar më: 8/7/2022, ora 22:15

Boris Johnson mund të jetë duke u larguar nga pushteti, por disa fotografi të kryeministrit britanik kanë hyrë në rrjet dhe në vëmendjen e audiencës, për të mos u harruar më kurrë.

Si një lider me natyrë kontroverse dhe në krye të një mandati të shoqëruar me skandale, Johnson nuk ka ngurruar t’i japë botës versione të ndryshme të vetes.

Nga veshja si oficer policie, tregtar peshku apo si futbollist, kryeministri britanik ka provuar që mund t’i bëjë të gjitha.

Disa momente qesharake nga karriera politike e Boris Johnson, i gjeni në galerinë e mësipërme.