Shullazi i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale

Publikuar më: 11/7/2022, ora 12:23
shullazi 1024x553

Shullazi i nënshtrohet një ndërhyrjeje kirurgjikale

Publikuar më: 11/7/2022, ora 12:23

Emiljano Shullazi, i dënuar me 14 vite burg për “gjobëvënie” dhe “grup të strukturuar kriminal” i është nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale. Ndërhyrja është bërë pak ditë më parë.

Prej dy vitesh, Shullazi mbahet në regjimin e egër 41 bis, afat që i mbaron në pak ditë.