Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 38%
  • Tre herë në javë 25%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 31%

Studimi tregon se sa shpesh dhe kur duhet të bëjmë dush

Nga A2 CNN
31 Korrik 2022, 09:41 | Lifestyle

Sa shpesh këshillohet që të bëjmë dush dhe cilat janë orët e rekomanduara?

Një pyetje e tillë shtrohet sepse larja e tepërt mund të bëhet e dëmshme, duke dobësuar sistemin tonë imunitar, duke eliminuar disa baktere të nevojshme për trupin dhe duke shumëfishuar praninë e mikrobeve dhe mikroorganizmave që sulmojnë lëkurën, përveç tharjes dhe plasaritjes së saj.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi