“Za Fest” në Shkodër, Elina Duni dhuron spektakël në Kalanë e Rozafës

Publikuar më: 31/7/2022, ora 13:11

“Za Fest” në Shkodër, Elina Duni dhuron spektakël në Kalanë e Rozafës

Publikuar më: 31/7/2022, ora 13:11

Magjia e perëndimit që dukej nga Kalaja e Rozafës i paraprinte spektaklit “Za Fest”, ku jo vetëm shkodranët u mblodhën për të shijuar atmosferën që dhuroi artistja Elina Duni, por kështjella u pushtua edhe nga qindra spektatorë që vinin nga zona të tjera të Shqipërisë apo edhe nga jashtë vendit.

Elementët e veçantë të dekorit skenografik, efektet e dritave, cilësia e pastër e tingullit të zërit dhe një publik i gjithi në festë ishin detajet kryesore të kësaj nate.

Rozafa kumboi me muzikë deri në orët e vona të mbrëmjes.