“Zebra” Jennifer Lopez mahnit Italinë

Publikuar më: 31/7/2022, ora 15:00

“Zebra” Jennifer Lopez mahnit Italinë

Publikuar më: 31/7/2022, ora 15:00

Jennifer Lopez ofroi një shfaqje spektakolare për UNICEF, në koncertin e zhvilluar në Kapri të Italisë, ditën e shtunë.

Këngëtarja 53-vjeçare, e cila sapo është martuar me Ben Affleck, doli para publikut me një kostum me printe zebra, në koncertin e bamirësisë për të grumbulluar fonde për Ukrainën.

Në këtë koncert performuan edhe DJ Diplo, Sofia Carson dhe DJ Cruz.