Fluks pasagjerësh në portin e Durrësit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 11:56

Fluks pasagjerësh në portin e Durrësit

Publikuar më: 1/8/2022, ora 11:56

4700 pasagjerë janë duke u përpunuar mëngjesin e sotëm në Portin e Durrësit vetëm në hyrje. Sipas të dhënave, 4 tragetet kanë mbërritur sot nga Bari dhe Ankona, duke shënuar kështu pikun e hyrjeve nëpërmjet kësaj pike kufitare.

Në dispozicion të përpunimit të pasagjerëve janë 26 sportele, 16 për automjetet dhe 10 për individët.

Ndërkohë, përgjatë muajit korrik nëpërmjet Portit të Durrësit kanë hyrë 84 540 qytetarë dhe 21 mijë automjete, shifër kjo më e lartë se e njëjta periudhë e një viti më parë.