Gledis Nano vizitë ngushëllimi në familjen Avdia: Erdha këtu si prind

Publikuar më: 4/8/2022, ora 11:29
SINK GLEDIS NANO frame 355 1280x720

Gledis Nano vizitë ngushëllimi në familjen Avdia: Erdha këtu si prind

Publikuar më: 4/8/2022, ora 11:29

Drejtori i Policisë së Shtetit, Gledis Nano ishte sot në familjen që humbi vajzën 7-vjeçare.

Ai tha se vizita e tij nuk duhet te keqinterpretohet dhe se ishte aty për ngushëllime. 

“Vizita ime sot nuk dua të keqinterpretohet. I shpreha familjes ngushëllimet për humbjen tragjike të fëmijës. Kam ardhur si prind, si qytetar. Përveçse çfarë ka ndodhur dhe vështirësive, i mirëkuptoj dhe i falënderoj që ngjyrime të caktuara i kanë lënë mënjanë. Janë duke vuajtur gjithë çfarë ndodhi”, tha Nano.