6 skulpturat më sensuale në botë

Publikuar më: 6/8/2022, ora 16:51

6 skulpturat më sensuale në botë

Publikuar më: 6/8/2022, ora 16:51

Njëra është në Indi, një tjetër në Francë, por në shumicën e rasteve në Itali mund të admirohen skulpturat që përfaqësojnë poza sensuale në momente ekstaze dhe pasioni. Gazeta italiane “Focus” ka përzgjedhur gjashtë prej tyre të krijuara nga artistët që kanë bërë histori.