Njihuni me pyjet misterioze në të gjithë botën

Publikuar më: 16/8/2022, ora 13:49

Njihuni me pyjet misterioze në të gjithë botën

Publikuar më: 16/8/2022, ora 13:49

Shpeshherë pjesë të legjendave, përrallave apo filmave, pyjet nga e gjithë bota, kanë ngjallur gjithnjë kuriozitet te njerëzit.

Në librin më të ri të Kieron Connolly, “Forests”, qindra pyje janë zbuluar për publikun si një eksplorim unik i natyrës dhe mistereve që ajo mbart.

Libri përmban rreth 220 fotografi, të cilat e çojnë lexuesin në një turne spektakolar nga Evropa, Lindja e Mesme, Afrika, Amerika dhe Azia.