Hajduti i çantave në plazh kapet rastësisht gjatë raportimit të një gazetari

Publikuar më: 17/8/2022, ora 21:17

Hajduti i çantave në plazh kapet rastësisht gjatë raportimit të një gazetari

Publikuar më: 17/8/2022, ora 21:17

Raportimi drejtpërdrejt i një gazetari nga bregdeti në Barcelonë kapi rastësisht momentin teksa një person vjedh qetësisht çantën e një pushuesi, për t’u larguar më pasi sikur nuk kishte ndodhur asgjë.

Në video shihet hajduti që kalon pas gazetarit, merr çantën dhe disa momente më vonë vjen pronari i saj që nuk e ka idenë se çfarë ndodhi.

Videoja më pas iu dërgua policisë për identifikimin dhe arrestimin e hajdutit.