Rrezikojnë jetën në kullën 158 metra, për foton perfekte

Publikuar më: 18/8/2022, ora 18:59
Screenshot 3 12

Rrezikojnë jetën në kullën 158 metra, për foton perfekte

Publikuar më: 18/8/2022, ora 18:59

Një burrë në Blackpool të Britanisë së Madhe rrezikoi jetën pasi u ngjit në kullën 185 të qytetit, thjesht për të realizuar foton perfekte.

Russ Edëards, i asistuar nga Jack Perry dhe Chris Fricker u ngjit në kullën e Blackpool, për të pasur mundësinë të bënte një selfie, ndërsa mbi ta kalonin avionët e Shigjetave të Kuqe, që mbanin shfaqjen e tyre të përvitshme.

Pasi mori lejen e autoriteteve, Russ përdori një kamera profesionale të teknologjisë së fundit, për të realizuar selfien panoramike, që duhet thënë se ndodh vetëm një herë në jetë.