FOTOGALERI | Bombarduesit bërthamorë mbi Tiranë

Publikuar më: 22/8/2022, ora 15:46

FOTOGALERI | Bombarduesit bërthamorë mbi Tiranë

Publikuar më: 22/8/2022, ora 15:46

Dy avionë bombardues bërthamorë amerikanë B-53, fluturuan mbi Tiranë gjatë drekës së të hënës, në kuadër të një turi në disa shtete të Ballkanit, si dhe me rastin e 100-vjetorit të vendosjeve të marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara. (Të gjitha fotot: LSA)