Reshjet dhe pakujdesia, mjeti godet shtyllën te “Rruga e Elbasanit”

Publikuar më: 24/8/2022, ora 17:38

Reshjet dhe pakujdesia, mjeti godet shtyllën te “Rruga e Elbasanit”

Publikuar më: 24/8/2022, ora 17:38

Reshjet e shiut filluan të furishme në Tiranë, dhe duket sikur kanë qenë shkaku i një aksidenti në rrugën e Elbasanit, së bashku  me pakujdesinë e drejtuesit.

Siç tregojnë pamjet e A2 CNN, një automjet ka goditur një nga shtyllat e trotuarit, afër rrethrrotullimit të Senatoriumit, duke pësuar dëme të dukshme.