Marku, kampion në WBC Silver, sfida në foto

Publikuar më: 25/8/2022, ora 23:23

Marku, kampion në WBC Silver, sfida në foto

Publikuar më: 25/8/2022, ora 23:23

Ndeshja e vlefshme për titullin kampion në versionin WBC silver në boks ishte një luftë e vërtetë mes shqiptarit Florian Marku dhe meksikanit Miguel Parra Ramirez. Të dy boksierët grushtuan fort përgjatë 10 raundeve dhe në fund Marku u shpall fitues me pikë. Shihni të gjitha fotot e jashtëzakonshme të përballjes në Arenën Kombëtare.