Nga Bamir Topi, te babai i Dua Lipës, tifozët VIP të Florian Markut në Arenën Kombëtare

Publikuar më: 25/8/2022, ora 22:00

Nga Bamir Topi, te babai i Dua Lipës, tifozët VIP të Florian Markut në Arenën Kombëtare

Publikuar më: 25/8/2022, ora 22:00

Sfida e boksit e vlefshme për titullin WBC Silver, mes Florian Markut dhe meksikanit Miguel Parra Ramirez, ka tërhequr vëmendjen e shumë tifozëve, që kishin mbushur shkallët dhe fushën e stadiumit kombëtar. Mes tyre ndodheshin edhe personalitete të politikës, ambasadorë, si dhe figura të sportit dhe jo vetëm.