Thahen lumenjtë, 8 zbulimet që dolën nga uji

Publikuar më: 26/8/2022, ora 13:57

Thahen lumenjtë, 8 zbulimet që dolën nga uji

Publikuar më: 26/8/2022, ora 13:57

Europa po përjeton thatësirën më të keqe në të paktën 500 vitet e fundit. Ndryshimi i terreneve dhe thatësira në lumenj, ka nxjerrë në pah shumë sekrete të fshehura përgjatë historisë.

Megjithatë veç Europës, temperaturat e larta kanë prekur të gjithë botën.

Në galerinë që shoqëron këtë lajm, shfaqen 8 zbulime që kanë dalë në sipërfaqe pas tharjes së lumenjve.