Siguria e cenuar e plazheve – 31 Minuta

Publikuar më: 29/8/2022, ora 21:32

Siguria e cenuar e plazheve – 31 Minuta

Publikuar më: 29/8/2022, ora 21:32

Ligji për të garantuar sigurinë e pushuesve në plazhe, është i plotë!

Mos zbatimi i ligjit, edhe këtë verë solli pasoja tragjike me humbje jete dhe të lënduar! Abuzimet në dhënien e lejeve të drejtimit të mjeteve ujore dhe mungesa e bashkëpunimit mes agjencive ligjzbatuese dhe pushtetit lokal janë në fokus të episodit te sotëm të “31 minutave”.