Fenomeni spektakolar dhe i çuditshëm shfaqet në qiell

Publikuar më: 30/8/2022, ora 17:00

Fenomeni spektakolar dhe i çuditshëm shfaqet në qiell

Publikuar më: 30/8/2022, ora 17:00

Një fenomen spektakolar është parë në qiell mbi qytetin kinez të Haikout, në ishullin jugor të Hainan. Një kurorë me ngjyrat e ylberit është shfaqur mbi një re të zezë, duke krijuar pamjet e jashtëzakonshme gjatë një perëndimi.