Bordi i Transparencës njofton çmimet e reja të karburanteve

Publikuar më: 31/8/2022, ora 12:53
karburant shqiperi 1024x576

Bordi i Transparencës njofton çmimet e reja të karburanteve

Publikuar më: 31/8/2022, ora 12:53

Bordi i Transparencës ka vendosur çmime të reja të karburanteve në vend. Vërehet një ulje e naftës, që sipas Bordit varet nga  “ulja e çmimeve në bursën Platts Mediteran”.

Si rrjedhojë çmimet e vendosura janë :

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të  jetë jo më shumë se 239 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 227 lekë/litër;

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN  të  jetë jo më shumë se 199 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 187 lekë/litër;

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 78 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 66 lekë/litër për automjetet.