Spanja lehtëson qytetarët, bileta e trenit falas

Publikuar më: 31/8/2022, ora 22:23
trenat ne spanjeee 1131x720

Spanja lehtëson qytetarët, bileta e trenit falas

Publikuar më: 31/8/2022, ora 22:23

Qeveria spanjolle po tenton të ndihmojë familjet për shkak të krizës ekonomike dhe për këtë arsye duke nisur nga dita e enjte, biletat e trenit do të jenë falas për ata do të udhëtojnë deri në 300 kilometra.

Biletat do të jenë falas për banorët vendas të ofruara nga Renfe, operatori ndërkombëtarë. Megjithatë, kjo nuk do të përfijë trenat e shpejtësisë së lartë, AVE.

Po ashtu, për udhëtimet mbi 300 kilometra, biletat do të jenë me gjysmë çmimi.