Putin iu shpjegon nxënësve: Ukraina, një enklavë antiruse që duhet eliminuar

Publikuar më: 1/9/2022, ora 21:28

Putin iu shpjegon nxënësve: Ukraina, një enklavë antiruse që duhet eliminuar

Publikuar më: 1/9/2022, ora 21:28

Presidenti Putin vijon të jetë i bindur se lufta në Ukrainë ishte e drejtë dhe se nevoja për çmilitarizimin e saj ishte e menjëhershme.

Gjatë një takimi me disa nxënës në Kaliningrad, kreu i Kremlinit u shpreh se Ukraina është një enklavë antiruse dhe për këtë arsye duhet eleminuar.

Sipas agjencisë, Interfax, Putin shtoi Rusia po lufton për të mbrojtur qytetarët rusë në rajonin e Donbasit,

Presidenti rus, Vladimir Putin urdhëroi sulmin në Ukrainës më 24 shkurt me motivin e denazifikimit të saj.