Amerikanët i shkojnë te “dera” Kim Jong-un, bashkojnë forcat me Korenë e Jugut

Publikuar më: 3/9/2022, ora 12:04

Amerikanët i shkojnë te “dera” Kim Jong-un, bashkojnë forcat me Korenë e Jugut

Publikuar më: 3/9/2022, ora 12:04

Forcat amerikane i kanë shkuar te “dera” Kim Jong un-it! Ato kanë marrë pjesë në një stërvitje të përbashkët me ushtrinë e Koresë së Jugut, pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë.

Dy vendet kanë filluar stërvitjet e mëdha në terren pas ndërprerjes për shkak të pandemisë së koronavirusit. Ushtarët përdorën në stërvitje tanket amerikane si dhe helikopterët “Apache”.