Stuhitë dhe zjarret po “ndryshojnë” qiellin, foto gati surreale

Publikuar më: 3/9/2022, ora 12:51

Stuhitë dhe zjarret po “ndryshojnë” qiellin, foto gati surreale

Publikuar më: 3/9/2022, ora 12:51

Stuhitë dhe fatkeqësitë natyrore, nga tornadot te zjarret, po krijojnë ngjyra surreale në qiell duke mbuluar blunë karakteristike.

Ekspertët shprehen se ndryshimet klimatike po sjellin stuhi më të forta dhe mot ekstrem.