Një moment që askush nuk do ta harrojë, 3 elefantë hyjnë në spital

Publikuar më: 5/9/2022, ora 21:27

Një moment që askush nuk do ta harrojë, 3 elefantë hyjnë në spital

Publikuar më: 5/9/2022, ora 21:27

Mjekët dhe pacientët e një spitali në Indi mbetën pa fjalë kur në derën kryesore hynë 3 elefantë.

Ngjarja e pazakontë u regjistrua në një strukturë spitalore në rajonin e Binnagurit në Bengalin Perëndimor dhe u filmua nga një pacient.

Në video dëgjohet një britmë që mundohet të trembë elefantët që nxitojnë me trupat e tyre gjigantë të dalin prej dyerve të spitalit.