Shpërthen transformatori në Shën Todhër të Gjirokastrës

Publikuar më: 5/9/2022, ora 20:51

Shpërthen transformatori në Shën Todhër të Gjirokastrës

Publikuar më: 5/9/2022, ora 20:51

Shpërthen transformatori në fshatin Shën Todhër duke provokuar flakë të zjarrit.

Zjarrfikësit e Gjirokastrës kanë shkuar në vendngjarje për të lokalizuar flakët. Për pasojë kanë ngelur pa energji elektrike banorët e fshatit dhe fshatrave përreth.