10 frazat më të bukura të Mbretëreshës Elizabeth II

Publikuar më: 8/9/2022, ora 19:37

10 frazat më të bukura të Mbretëreshës Elizabeth II

Publikuar më: 8/9/2022, ora 19:37

Për jetën, dashurinë, ironinë, mbretëresha Elizabeth ka ditur gjithmonë të shprehet më së miri. Janë dhjetë fraza nga Madhëria e saj për të marrë frymëzim dhe për të mësuar diçka.