Britanikët në zi për Mbretëreshën, turma njerëzish mblidhen jashtë Buckingham Palace

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:09

Britanikët në zi për Mbretëreshën, turma njerëzish mblidhen jashtë Buckingham Palace

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:09

Turma shpërtheu në lot gjatë himnit kombëtar, jashtë Buckingham Palace, ndërsa u njoftua lajmi për vdekjen e Mbretëreshës Elizabeth II.

Shumë njerëz u panë duke qarë, pasi flamuri u ul në gjysmështizë.

Një njoftim për vdekjen e Mbretëreshës u vendos në portat jashtë.

Pak më vonë, turmat brohoritën dhe duartrokitën për Mbretëreshën, ndërsa njerëzit  kanë filluar të vendosin buqeta me lule, jashtë rezidencës së Mbretëreshës Windsor.