Mbreti i ri jep njoftimin për vdekjen e Mbretëreshës: Humbja e saj do ndihet në mbarë botën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 20:29
Frike per Mbretereshen u takua me Princin Charles dy dite para se ai te dilte me Covid 19 1280x720

Mbreti i ri jep njoftimin për vdekjen e Mbretëreshës: Humbja e saj do ndihet në mbarë botën

Publikuar më: 8/9/2022, ora 20:29

Familja mbretërore ka lëshuar një deklaratë në emër  të Mbretit të ri Charles, pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II.

Mbreti Charles shprehu dhimbjen për humbjen e nënës dhe sovranes së Britanisë, e cila sipas tij do të ndihet në mbarë botën.

 “Vdekja e Nënës sime të dashur, Madhërisë së Saj Mbretëreshës, është një moment i trishtimit më të madh për mua dhe të gjithë anëtarët e familjes sime. Ne vajtojmë thellësisht vdekjen e një sovrani të dashur dhe një nëne shumë të dashur. Unë e di se humbja e saj do të ndihet thellësisht në të gjithë vendin, mbretëritë dhe Commonwealth dhe nga njerëz të panumërt në mbarë botën. Gjatë kësaj periudhe zie dhe ndryshimi, familja ime dhe unë do të ngushëllohemi dhe do të mbështetemi nga njohuritë tona për respektin dhe dashurinë e thellë në të cilën mbretëresha mbahej kaq gjerësisht.”