Vdekja e Mbretëreshës, çfarë ndodh me “djalin e preferuar”?

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:09
Screenshot 15 1

Vdekja e Mbretëreshës, çfarë ndodh me “djalin e preferuar”?

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:09

Vdekja e Mbretëreshës Elizabeth nënkupton se ‘djali i saj i preferuar’ Princi Andrew tani ka shumë pak gjasa që të kthehet në jetën mbretërore publike për shkak të kritikave që do të përballeshin princat Charles dhe William nëse do ta lejonin.

Duka i Jorkut e kishte ‘turpëruar’ nënën e tij dhe të afërmit e tjerë vitet e fundit me reputacionin e dëmtuar për shkak të skandalit seksual të Jeffrey Epstein.

Mbretëresha i hoqi Andrew titujt ushtarake të nderit në janar, por ai qëndroi pranë nënës së tij gjatë gjithë jetës, pasi kishte krijuar një ‘lidhje të pathyeshme’ me të në fëmijëri në Buckingham Palace në 1960.